I  Kleur je dag
In een serie van 3 dagdelen gaan we aan de slag met het kleuren van je dag. Het gaat hier om een intuïtieve manier van kiezen van vormen en kleuren. Die keuze is altijd goed, zoals zal blijken. Tijdens het kleuren ontdek je telkens wat anders. Aan het eind van ieder dagdeel verbinden we deze ontdekkingen met elkaar.

Kenmerk van deze workshop:
veel kleur, kennismaking met materialen, humor, kortom een leuke en ontspannen kennismaking met kleuren voor volwassenen! Eindelijk kleur je eens een hele mandala!

Groepsgrootte:
+ 10 personen

Duur van de workshop:
3 x 1,5 uur; 3 opeenvolgende weken


II Kleur je zelf
In een meer intensieve workshop gaan we aan de hand van je eigen lichaam de kleur bepalen van de verschillende ledematen & organen. Waar zit welke kleur en wat vertelt ons dat over ons lijf. We werken met andere grovere materialen. Een workshop waarin ervaren en voelen een belangrijke rol spelen. Iedere sessie hebben we een speciale gast die ons voor die keer verder op weg helpt. Zo werk je aan een ‘kleurendruk’ van jezelf. Het is prettig als je al wat bekend en vertrouwd bent met (groeps)therapie of lichaamswerk.

Kenmerk van deze workshop:
grovere materialen om mee te werken, dan bij workshop I, ervaren en voelen staan centraal voor een totale beleving van kleur en eigen lichaam, verdieping en ontspanning gaan hand in hand in deze veelzijdige workshop! ‘Workshop in een workshop’ concept door introductie van diverse gasten met ieder een eigen inbreng en inspiratie! We geven ons alleen in figuurlijke zin bloot, maar je krijgt er gegarandeerd een kleur van op je wangen!

Groepsgrootte:
min. 10 personen

Duur van de workshop:
3 x 2 uur; telkens met een week ertussen